<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d24919536\x26blogName\x3dendi%C5%9Fe\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hibon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hibon.blogspot.com/\x26vt\x3d-5360594913391802653', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

secmek

Cumartesi, Haziran 16, 2007


MHP`den güzide bir secim beyannamesi geliyor simdi. Son dört madde, saygideger Deniz Baykal`in incileriyle boy ölcüsecek parlaklikta. Öte yanda, gönüllerin sevgilisi Mehmet Agar dursa da, Bahceli oyumu almak konusunda bir bas fark atti bu beyannameyle. Gene de secmek zor. Hay Allah, su secimler de ne cabuk geliyor yahu...

# Milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılacak
# Milletvekilleri, belediye başkanları ve üst düzey görevlililerin mal bildirimleri kamuoyuna açıklanacak
# Asgari ücret vergi dışı bırakılacak
# Güvenlik mensuplarına her ay güvenlik tazminatı adı altında 230 YTL verilecek
# Zorunlu eğitim süresi 12 yıla çıkarılacak.
# Kıbrıs'ta bulunacak çözümün iki bölgeli iki milletli ve iki devletli bir ortaklık yapılmasına dayanmasının tek gerçekçi model olacağı ortaya konulacak.
# Terörle amansız bir mücadele verilecek.
# Türkiye-AB İlişkilerinin niteliği, zemini ve çerçevesinin açıklığa ve yeni bir tanıma kavuşturulması elzemdir. Bu konular AB ile açık ve dürüst ve samimi biçimde ele alınacak. AB ile ilişkiler Türkiye için bir 'kimlik ve kader' sorunu olarak görülmeyecek.
# Yağlı güreş ve cirit uluslararası hale getirilecek.
# Milli çizgi film endüstrisi geliştirilecek ve üretilecek filmlerin dış satımı yoluyla Türk kültürünün tanıtılması sağlanacak.

posted by hibon
20:18

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home